Týdenní hlášení #9 2020

Opis týdenního hlášení z FB DigiKoalice školám ze dne 2. března 2020.

Týdenní hlášení #9 je tu a s ním i řada zajímavých novinek.

☕️ Digitální detox bychom občas potřebovali všichni. Pro inspiraci se podívejte na poslední videa Digitální etikety od DigiDetox ➡️ bit.ly/DigiEtiketa.

🔎 Co se děje u Vás na školách

* Na Střední škola informatiky, poštovnictví a finančnictví Brno se slavnostně otevřelo Junior centrum excellence pro kybernetickou bezpečnost a ICT. Jedná se o teprve druhou takto vybavenou školu pro výuku kyberbezpečnosti ICT v ČR.

Podělte se s námi o to, jak máte vybavenou svojí školu, rádi tím obohatíme příklady dobré praxe na našem webu ➡️ digikoalice.cz/inspirations/.

🧐 Akce a práce
* SYPO – Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů pořádá nově webináře pro učitele ICT. Na následujícím odkazu najdete vedle současné nabídky i již proběhlé webináře s jejich záznamy ➡️ http://bit.ly/SYPOwebinare.

❗️ make IT today hledá partnera na pozici Executive Manager. Pokud dokážete řešit strategické věci a přitom jste praktičtí, pak hledají právě vás! ➡️ http://bit.ly/MakeItExecutive.

make IT today se věnuje rozvoji digitální gramotnosti a informatického myšlení u dětí a studentů.

❗️ Katedra technické a informační výchovy PdF UP upozorňuje na nabídku ZŠ a MŠ Olšany u Prostějova, která hledá posily na pozice:
➡️ vedoucí kroužku kroužku “Mladý technik”
➡️ učitel techniky a praktických činností

Více najdete na bit.ly/PDFUpNabídka nebo přímo kontaktujte pana Mgr. Vladimíra Vlka ➡️ v.vlk@zsolsany.cz.

Sdílejte mezi školy/učitele a nezapomeňte nám zasílat své náměty na digikoalice (et) npicr.cz.

Staňte se naším členem jednoduše přes digikoalice.cz/stante-se-clenem/. 😎