Představujeme porotu letošního DigiEduHacku 2021

Autor: DigiKoalice Publikováno: 8. listopadu 2021 08.11.2021

Hackathon začíná už zítra! Pojďme si představit porotu, která bude letos hodnotit řešení vzešlá z DigiEduHack 2021:

🟣 Kristýna Schusterová ráda čerpá inspiraci z firem a organizací z celého světa, se kterými má šanci se bavit při práci v The Global Exec. V současné se věnuje se věnuje nové výzvě v sales oddělení startupu Resistant AI.

🟣 Dominika Herdová působí v oblasti společenské odpovědnosti. V současné době se primárně věnuje O2 Chytrá škola. Tento program má za cíl posouvat české školství směrem k 21. století.

🔵 Tomáš Hart je zakladatelem vzdělávací iniciativy Educator.com, která si klade za cíl pomoci evoluci českého vzdělávání. Rád by aktivitou v Educatoru pomohl žákům plně rozvinout svůj potenciál.

🔵 David Plešinger je zodpovědný za segment vzdělávání a rozvoj partnerského prodejního kanálu ve společnosti Acer Czech Republic & Slovakia.

🔵 Alan Fabík usilovně pracuje, aby ostatní inspiroval kdekoliv se objeví. Jeho hlavním cílem je inspirovat vynálezce zítřka, aby se svět stal lepším místem. Kromě svých, má i další dítě – startup Hardwario.

🟣 Julia Szymańská je expertka na dětskou online bezpečnost v nadaci Avast a odbornice na digitální marketing a sociální sítě.

🔵 Karel Klatovský v současné době působí jako manažer vzdělávacích programů ve společnosti Microsoft CZ. Napsal více jak 20 knih a učebnic pro ZŠ i SŠ se zaměřením zejména na technologie Microsoft.

🔵 Ondřej Sedloň – manažer, stavitel obchodních strategií i obchodních týmů různých forem, motivátor. V současné době je CEO ve společnosti Bakaláři.

🔵 Vít Nohejl působí jako Technický Presales Consulant ve společnosti Oracle, kde se zaměřuje na řešení Smart Analytics a Datové sklady. Dále již pět let vede iniciativu Oracle Academy.

🔵 Petr Tecl svoje pracovní zkušenosti sbíral na různých projektových a manažerských pozicích v rámci mezinárodních korporací i startupů. Momentálně působí v Edookit CZ a chce, aby se škola stala lepším místem pro vzdělávání.

🟣 Barbora Kolaříková se po studiu učitelství vydala směr IT. Nyní má na starosti směřování produktového portfolia Czechitas i tým lidí, kteří o něj pečují.

🔵 Ondřej Neumajer je v současné době členem neziskové organizace Učitel naživo, v Národní pedagogický institut ČR má na starosti digitální vzdělávání.