Základní informace o organizaci

Status: Člen
Oblast vzdělávání a rozvoje: Interdisciplinární programy a kvalifikace zahrnující vzdělávání a výchovu
Technické vědy a technické obory dále nedefinované
Technické vědy a technické obory jinde neklasifikované
Typ člena/příznivce: Poskytovatel formálního vzdělávání a odborné přípravy
Téma: Robotika
Cílová skupina: Digitální dovednosti pro všechny

O organizaci

V naší společnosti se zaměřujeme na široké spektrum aktivit v oblasti vzdělávání, s důrazem na STEM obory, konkrétně robotiku a elektrotechniku. Zajišťujeme v této oblasti podporu školám, například školení pro učitele, workshopy pro žáky a materiály pro výuku. Kromě vzdělávací činnosti spolupracujeme se školami na technickém zajištění jejich výuky informatiky, dodáváme výukové sady robotů a elektrotechnických stavebnic. Zaměřujeme se na potřeby zákazníků a poskytujeme jim ucelený balíček vybavení s následným proškolením podle jejich individuálních potřeb.

V oblasti organizační činnosti nabízíme workshopy a kroužky na míru pro vzdělávací i jiné organizace. Pravidelně vystavujeme a předvádíme vzdělávací sady na soukromých i veřejných akcích. Kromě toho organizujeme zábavné technické akce a dny pro děti a veřejnost, včetně tematických workshopů pro děti, technických dnů pro rodiče s dětmi a teambuildingových akcí.

Ve společnosti se také zabýváme 3D tiskem a gravírováním a zkoumáme možnosti využití těchto technik ve výuce. Nabízíme návrh a výrobu 3D modelů na zakázku, vypalování a gravírování zakázkových návrhů na dřevo, plasty, sklo a další materiály. Hlavním cílem společnosti je podporovat a rozvíjet technické vzdělávání prostřednictvím široké škály programů a aktivit.